Δραστηριότητες

Βραχώδεις πλαγιές που καταλήγουν σε καταγάλανες ήρεμες παραλίες, βράχοι που κρέμονται πάνω από τα ήρεμα νερά της πεντακάθαρης θάλασσας, απόμακρα βουνά, μοναδικά ηλιοβασιλέματα, άγριοι ελαιώνες, πετρόχτιστοι πύργοι, διάσπαρτα αρχαία και βυζαντινά κτίσματα, σπήλαια σπάνια σε ομορφιά, μονοπάτια με μοναδική θέα, είναι μόνο μερικές από τις αντιθέσεις που προσφέρει το τοπίο της Μάνης. Αυτές οι αντιθέσεις κάνουν την Μάνη έναν μοναδικό προορισμό γεμάτο προκλήσεις. Ένα μαγευτικό τοπίο με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο και την άγρια ομορφιά σας καλούν να το εξερευνήσετε και να χαλαρώσετε με όλα αυτά που περίτεχνα «στέρησε» η φύση στη Μάνη.

Στον «Αχελάτης» είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα καταστήσουν την διαμονή σας μοναδική και να μοιραστούμε μαζί σας τα έθιμα και τις παραδόσεις του όμορφου τόπου μας.

Θαλάσσιες περιηγήσεις, ιππασία, πεζοπορία ,ψάρεμα, κυνήγι, χαλαρές βόλτες στον παραδοσιακό οικισμό είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που σε συνδυασμό με το μανιάτικο τοπίο θα δελεάσουν τη φαντασία σας, θα προκαλέσουν τις αντοχές σας και θα σας ξυπνήσουν την αίσθηση και την επιθυμία για περιπέτεια και εξερεύνηση στα κρυμμένα μυστικά της Μάνης.

Μονοπάτια-Διαδρομές:

  • Ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4

Πεζοπορία:

  • Καραβοστάσι-Παναγία Σπηλιώτισσα
  • Τηγάνι
  • Ταίναρο
Η δράση συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης & το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στα πλαίσια του Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδος 2007-2013